Interzoo 2022 - cel mai mare targ din Europa dedicat industriei pentru animale

29/07/2022
For those who love sound quality we have awesome Pioneer speakers! (Demo)

Interzoo 2022 - cel mai mare targ din Europa dedicat industriei pentru animale

Interzoo este un targ international organizat odata la doi ani la Nuremberg in Germania.

Popularitatea acestuia creste de la editie la editie si aduna profesionisti din intreaga lume.

Anul acesta targul a adunat 1328 de exponanti din 59 de tari si a atras 27861 de vizitatori din 129 de tari. Cu aceste cifre, organizatorii se pot lauda ca au organizat cel mai mare targ de profil din lume in anul 2022.

Multe inovații și start-up-uri


Multe inovații și produse speciale au fost expuse la standurile expozanților și în vitrina de produse. De fapt, 88% dintre vizitatorii profesioniști au primit laude pentru numeroasele inovații și tendințe inovatoare prezentate la Interzoo.

Un număr deosebit de mare de companii tinere au participat la Interzoo in acest an: peste 50 de start-up-uri au atras atenția la Pavilionul sponsorizat și la Zona internațională de start-up din Sala 11. „Etapa de idei proaspete” oferită pentru prima dată la Interzoo 2022 a dat un impuls suplimentar multor participanți pe piață: „În această etapă, aproximativ 20 de antreprenori și-au prezentat ideile unui public larg sau și-au prezentat inovațiile în cadrul Fresh Ideas Contest, cu scopul de a achiziționa parteneri de vânzări sau primii lor clienți. Comunitatea comercială a răspuns inovațiilor expuse cu mare curiozitate și interes”, a declarat dr. Rowena Arzt, șeful Expozițiilor la WZF.

De asemenea, un număr mare de vizitatori au participat la programul de prezentări însoțitor pentru a afla mai multe despre oportunitățile și tendințele pieței. Pe 23 mai, cu o zi înainte de începerea târgului, 250 de vizitatori profesioniști din 30 de țări au participat la Petfood Forum Europe, organizat de WATT Global Media în colaborare cu Interzoo. În zilele următoare, peste 120 de jucători din industrie au participat la sesiunea de sustenabilitate Interzoo și peste 60 de persoane au primit sfaturi de marketing în cadrul sesiunii Petfluencer. Și cele cinci sesiuni de țară au atras mulți retaileri și producători interesați de piețele internaționale și de noi oportunități.

Daca nu ati reusit sa ajungeti anul acesta, organizatorii va asteapta la urmatoarea editie, care va fi organizata intre 7 si 10 mai 2024